ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Καλή μέρα με PRemiera!

O καινούργιος κατάλογος του Premiera Café, είναι η συνέχεια της διαρκούς προσπάθειας μας από το 2004, για συνεχή βελτίωση στα προσφερόμενα προϊόντα μας και στις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Σε ημερήσια βάση παρέχουμε μια ποικιλία συνδυασμών μεταξύ γευστικών προτάσεων και ροφημάτων, με γνώμονα την σχέση ποιότητας και τιμής, που είναι ικανά να προσφέρουν όλα τα οφέλη των φρέσκων και επιλεγμένων υλικών στον οργανισμό σας. Καθημερινά στο κατάστημα μας ετοιμάζουμε όλες τις σάλτσες, τις σως, τις dressings, επεξεργαζόμαστε τις πρώτες ύλες, τα νωπά κρεατικά, τα φρέσκα λαχανικά σε ποσότητες που εμείς επιλέγουμε ώστε να διατηρούν την φρεσκάδα τους και τη νοστιμιά τους.

Γνωρίζοντας ότι  ο χώρος της εστίασης έχει γίνει  πιο απαιτητικός από ποτέ, χρησιμοποιούμε την γνώση, το μεράκι και την εμπειρία μας για να ανταπεξέλθουμε στις αυξανόμενες προκλήσεις της νέας εποχής που διανύουμε.

Η συνέχεια της επιτυχημένης συνεργασίας με το διατολογικό κέντρο Personal Diet με την επιμέλεια καί αυτού του  καταλόγου θα σας βοηθήσει να επιλέξετε μεταξύ υγιεινών και διατροφικά ισορροπημένων νέων και ανανεωμένων προτάσεων για τα καθημερινά σας γεύματα. Με τις δικές σας παρατηρήσεις και προτροπές συνεχίζουμε να δημιουργούμε ποιοτικά, υγιεινά και νόστιμα γεύματα, πρωτότυπα snacks, γευστικά ροφήματα και απολαυστικούς καφέδες σε συνεργασία με επώνυμους και συμμορφωμένους με τις απαραίτητες υγειονομικές και διαχειριστικές απαιτήσεις προμηθευτές – συνεργάτες.

Σας προσκαλούμε λοιπόν για ακόμη μια φόρα να μας δώσετε την ευκαιρία να σας εξυπηρετήσουμε, να γνωριστούμε από κοντά, να μας καθοδηγήσετε με τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας ώστε το Premiera Café να εξελίσσεται συμφώνα με τις δικές σας επιθυμίες.